isu iphone

Hye n assalamualaikum. Firstly, aku nak ckp tengkiu byk2 kat sape2 yg tgh bace nihh. Korg cool! Hehehe. Tajuk pasal iphone tuh bukanlah aku nak kupas isi kebaikan mahupon keburukan iphone. Tp sbb iphone mmg terbaek serta cool giler n i want it! Hahaa. Dulu aku tak pndg pon iphone nih sbb dye touch screen en, n i hate touch screen. Tp skg, apesal a ttbe aku jatuh cinte giler2 a kat iphone nihh. Mybe betol kot kate2 org, cinta dtg tanpa diundang, kann? Ngee. Begitulah tulus dan kasihnya aku pada iphone skang nihh. =)


Ok, i know. Saya berkasih pada yg tiada je. Salu pon usha2 pic iphone kat apple punye website. Seriesly, apple stuff is hot ever laa. Brg apple yg aku ade pon ipod shuffle jek, paling murah. Hehee. Tak mampu ah dat time nak beli ipod touch. I bkn anak dato' ah u'olls. Ngehehee. My ipod shuffle uh wane pepel aje, sbb mase uh tak byk pilihan satu ag sbb aku kejar diskaun mase tuh. Ekau ckp kek den sapo yg tak suko diskaun? Ado tak? Hehehe. Ipod aku skg pon dah tak terurus, cian awk! >.<


Berbalik pada iphone nihh, siyesly ah aku nak sgt the latest iphone 4. Sbb? Sbb aku suke lah, mane bleh larang en kalo dah jatuh cinta. Cume duit still tak mengizinkan ajee, kalo i anak dato' dah lame i ugut ayah i suh belikan iphone kalo tak i takmo kua bilik setahun. Wakakakaka. Mst bpk aku akan ckp kalo aku tak kua bilik pon takpe, makanan ayah kirim laa kek bilik uh. T_____T . Bnde yg paling buat gua mendidih en, sbb ade la en, org terdekat ngn aku beli iphone 4 beb. Mendidih je gua rase, kate nak beli sesame, dasar janji melayu. Takpe kaw, takpe laa cmni en, hurmmmmmmmm T_____T. Montang2 den takdo duet T____T


Amek la nih, buat tatapan puaskan hati sendiri. T___T


Pssstt, pada siapa2 yg berkenan mahu sedekah kepade saye dlm bentuk duit atau iphone nih teros, amat2 lah dihargai. Iphone 3g or 3gs tu pon gua ok! Sile msj saye, sekian timasehhh..Tehehee. =D



Terimakaseh kerana sudi membaca, xoxo

Comments

hana nabilah said…
beli laa ooittt!! >.<
Nurfatin Liyana said…
ngah kumpul duet la nihhh, wuwuwuw sedih! =(
fadzilah said…
hahaha..kemaen i fon agy ek...
Nurfatin Liyana said…
i nak laa i fon uhhhhhh, awk usha blog kite. wewiit! :))
Nurfatin Liyana said…
takmo. nak yg baru nak yg baru. ehehehe. >.< . belikan awk! >.<

Popular Posts