Skip to main content

Posts

Featured

handling MY eczema baby

PART 1


Kami dapat tahu yg Hud ni ada eczema masa dia 2bulan cmtu
eczema ni mmg sejenis yg on-off punya penyakit
so sebagai mak yg berwibawa harus lah dititipkan cekal dalam hati ye

mcm mana nak detect anak kita ada eczema?
ok. mcm hud, masa dia baby lagi aku perasan kulit dia kering semacam
smpi ada satu tahap tu mcm ada kerak kat kepala n kening
yes, kening. sedih gila tgk
so decide bawak pegi klinik
n doc sahkan dia eczema. hmmm

lepas tu, igtkan dah ok
rupanya berbalik2 eczema dia. kejap hensem kejap merah
haha kesian
smpi satu tahap muka dia lebam n dah tak jadi muka dia
siap jumpa ustaz hehe

so aku pon google2
tgk pengalaman mak2 yg ada anak eczema
terjumpa satu klinik kulit ni kat damansara
ok la, tp servis dia mmg laa mahal
damansara pulak. jgn expect 100 200 je ye
first time pegi pon dah kena rm580 (tak silap aku, sbb dah lupa)
aku pegi sini ada la dalam 3 4 kali
so korg kira sendiri laa total berapa abis kt sini
losyen dia pon dah rm80 kot
nangis! hahaha

but still
eczema dia a…

Latest Posts

tips travel with baby

picisan bloggers

new title - MOMMY

missing my blog

wife title

semua tentang kita

ramadhan

pendusta