follow lah saye dgn seikhlas hati :)

Hye n assalamualaikum. Jwb weh jwb. Tak jwb dose. Entri kali nih bese2 je pon, nothing special. Knp tajuk tuh cmtu eh? Ntah laa. Actually, aku nih hobi suke sgt tgk2 blog org. Blog org mmg menarek sgt laa, kompem la aku kalah. Aku mmg ngaku la, aku pon bru stat tahun nih buat blog. Follower pon cket gilers ah wa ckp lu. Mase first2 buat dulu, just mcm saje2 gatal tgn nak menaip kan. Best kot menaip, nak2 nye kalo laju, pehh mcm org keje opis pakai smart2 uh do!


Dulu kan, aku suke bace blog membe aku nih zahir, blog dy best! Kirenye kalo korg boring leh la salu terjah blog dye, mmg kdg2 aku tergelak dpn lappy ah kalo bace kisah2 dye. Nah aku kasik link, klik cni eh. Siyes tak rugi laa. Pergh mst dye bangge gua puji dye. Ok zahir, same2 :) . Haa stat dr bace blog dye lah ttbe tergerak nak buat blog. Before uh aku mane la tawu menawu pasal blog nih. Sgt innocent ye? Spt kanak2 yg baru merangkak ke dunia internet je kann? Tehehe. Cube bygkan dak kecik yg bru stat merangkak uh maen lappy, gile comel! Mintak picit2 jee. 


First time tulis blog, mmg smgt giler. Then terjadi malas ahh plak. N skg, setelah tiade ape2 keje nih, nie je laa keje aku, karang itu laa ini laa. Mcm sonok ye menaip nih. Especially tang menghias blog, juge sonok! Tp blog aku pon bese2 je, tu yg follower cket, wakakakakaka. Takpelah. Ag pon, biarlah org follow aku dgn seikhlas hati, tanpe harapkan balasan. Korg mst tawu cter en pasal blogger2 yg femes? Penah terpikir tak cmne dorg bleh femes cmtuh? Hanis Zalikha, Fatin Liyana, Irine Nadia uh bkn nme kecik ah dlm dunie blog nih. Semua kenal. Saje nak gtawu name penuh saye jugak Nurfatin Liyana, tehehehe. =D


Adakah satu hari nanti aku akn jd cm dowg? Ok dah stop, jgn berangan, tak mungkin n NEVER lah. Tata. Mcm bese, yg tgh bace uh mmg korg cool n sweet! Mmmuahh. dadaww . :))


Follow lah i dgn seikhlas hati ye..yee. ! eh mcm takdak kene mgene je dgn pic nih? Ok let me tell u. The girl in dis pic cube potong kek dgn ikhlas dan diagihkan pade sumer. IKHLAS. Paham ke? Tehehehehe. =D


Terimakaseh kerana sudi membaca, xoxo

Comments

Syafiq Rosli said…
sy da polo seikhlas hati..:)
Anonymous said…
Ini adalah artikel bagus untuk dibaca, terima kasih untuk berbagi.
violetless said…
makcikkkk...ooo makcikkkk..mana gambaq kita?
Nurfatin Liyana said…
sat na, nnti ceq upload. ;))
Nurfatin Liyana said…
maseh cik anonymous :)

Popular Posts