let me remind you - part 2

Hye n assalamualaikum wbt :)


Igt tak dulu aku penah kasik entri tajuk yg sama pasal lagu2 jiwang aka rock termantopp?? Ok itu dulu, skang aku nak kasik cter pasal bende yg leh buat korg tersingkap2 kenangan time korg kecik2 dulu. Ke aku je yg rase tersingkap sendirian? Wahahaha. Yg pnting, kalo u'olls nih lahir dlm era2 1986 ke atas en, msti  u'olls igt! Tu pon kalo korg sejiwa ngn aku la, HAHA. Aku lahir tahun 89, so dah tentu aku pon tak ketinggalan dlm era2 katon yg menjadi kegilaan ramai satu masa dulu. Jum cekidaut!


Masih ingat ini??? Dragon ball ! Whoaa. Tiap2 ari sabtu kul 9 pagi di tv2, takkan lupa. Salu mengadap tb dgn abg time kul 9 pagi uh. Kalo balik kg, ag sonok bekumpul ngn kazen2 yg seangkatan dpn tb. Lebih2 ag, dulu aku sorg je beb pompuan. Kazen pompuan yg len masih dlm pengawasan ibubapa. Zaman kecik mmg we all rajin bgn pagi yaww. Tiap2 episod WAJIB follow. Takleh tggal satu pon. Nnti bile kat skolah kwn kompem tye cmni " ko tgk tak ar dragon ball smlm? " . Terase mcm aku loser giler kalo tak tgk. Mcm haremm. Ketinggalan pelajaran langsung diendahkan ye -__- . Ouhh aku tataw pasaipa pic nie kabuq. Kalo kasik kecik2 bukan ampa buleh tgk. Takpa ah, aku kasik gak. :)




Nihh satu ag fenomena dulu2. Pas dragon ball, mesti citer nih. Citer nih pukul 9.30 pagi. Haa pas kul 10 baru la we all bwk haluan masing2. Ouhh lagu dye nih aku hafal dulu. Mehh aku nyanyi ckett, 'maaf ku tak pernah berterus terang, bukan ku tak mempercayaimu' ! See? Pemiant setia tawww. Rndu laa dak2 nihh. Ngat tak ade dak kecik yg diramalkan anak dorg ag 10 tahun? Comel en? Omaigat! I still remember it LOL ! Agaknye, katon2 nih igt aku dok? Haa korg sumer igt ag tak? Ke aku jeh yg still igt menatang2 nih sumer. Tlg a ckp korg igt, tlg aaaa. T___T




Thanks to tv2 yg menyiarkan siaran2 katon yg betol2 memberi kesan pade diri ini. Wahaha. Ehh i nak request laa, ulang siaran balik, pelis laa tb2...pelis laaaa. Nnti, fenomena kite akn muncul ag spt dulu bkn ? Hidup malaysia! =) 



p/s ; maaf gambar terlalu kabur. search aje di gugel (google) :) 



Terimakaseh kerana sudi membaca, xoxo

Comments

hana nabilah said…
waah? igt yer siaran kua pkul bape? ishh! sy pn, rndu!
hana nabilah said…
wah? igt yer siaran tu kua pkul bape? ishh! sy pn,rndu!
Nurfatin Liyana said…
zaman2 nih awk dlm buaian ag kot, eh yeke? tehehe. rndu kann!
hana nabilah said…
ala, tapibile sy da besa. kn ade ulgn, so sy pn brpeluang tgk! heeeeeeeee
Nurfatin Liyana said…
saya agak terpana di situ. buleh kasi taw saya ulangan nya bila? wahaha.
hana nabilah said…
eh, mase sy kecik2 dlu lah, bkn skg! haih!
Nurfatin Liyana said…
wohaaa. saya phm. anda amat dedikasi org nye. :)
hana nabilah said…
dedikasi? well <3 tgk lah ayh eh, kn ckgu! tak psl?
Nurfatin Liyana said…
tu laa pasal, tgk laa kakak sdaro ehh, comel woo. ehh lagi tak pasal. wakakaka.
hana nabilah said…
nth! ttbe je? ishhh! kite same2 comel!
Nurfatin Liyana said…
tdk mahu mengalah nampaknye. -_-
hana nabilah said…
oh, e2 suda smstinye :)
Nurfatin Liyana said…
awk ooiii, buat cter ag lah. hehee. kasik rajenn ckettttt
hana nabilah said…
nnt2 lah, tade idea. need ur help?
Nurfatin Liyana said…
anything pon boleh , btw, i pon baru je aktif berblogging even blog nih dah lame wujud. thehee. wat if kalo buat entri pasal urself :)
hana nabilah said…
myself? good idea but myb nxtime lah. heeeeeeeee
Nurfatin Liyana said…
tgk tuu, pemalas bebenorrr >.<

Popular Posts