hye semuaaaaaaaaaa... okbye!

 Assalamualaikum! 





:')


Yaaaaaa, marilah saksikan beramai2 gambar pertengahan tahun lepas ini di persekitaran rumah sewa! Siyes rndu giler umah nihhhh. Ouhh bangi ! *psst dah lame tak pakai seluar nihh , mcm dah ketat T_____T *






Mcm tak perlu je kann gmbr tuh, HAHA. Saje jee,, dah lame tak updet kan, so letak a pic even pic lame pongg. Ngeee. X byk bnde pon nak taip senanye,,, sbb taktawu nak tulis ape. Err, byk nak tulis tp MALAS menguasai saye skang nihh. -___-






Entry yg besambung pon aku tak buat ag, nak buat entry laen lak. Adoyy. Aku nak updet pasal holiday g sabah tuuuuuuuuuu,, tp semua gmbr dlm kamera laa. Tak move lagi ke ini lappy lohh. So, keMALASan makin berganda2 aa kann,, ape jenis manusia nihhh. Bpk aku salu betol ckp cenggitu. =.=' 






Aku ade cadang nak move laa pic2 tuh masuk lappy supaye segera laa proses pengarangan entri yg seterusnye. Just nak kasitawu, SABAH best !! Tak rugi laa g sane, time nak balik aku cam sebak jek nak tggalkan sane, hahaha. Mau tak best, seafood mmg segar2 lagi nokk. Tgkp tros bakar, sedapppp sedapppp.
Ehh da meleret lak citer sabah, takleh jadi nihh. Kene updet jugakkk pasal sabah!








Semoga keRAJINan akn dtg in the next days! Walau penat bekerja, aku akn updet jugak.. Ok papaaaiiii !! Nak smbung bace CLEO ngan INTREND. Take care n SMILEEEEEEEEEE (^________________^)





Terimakaseh kerana sudi membaca, xoxo

Comments

shimazulkifli said…
utk kite ada beli apa2 tak dekat sana :) heee
Ain Atika said…
wahh kembangnya senyum awak..
Nurfatin Liyana said…
shima ; mehh aa dtg umah,, :)

fifi ; maceh awkkk :))

ain ; bkn senyum jekk,, semua nye pon kembang. sedih aa! :(
Nurfatin Liyana said…
shima ; mehh aa dtg umah,, :)

fifi ; maceh awkkk :))

ain ; bkn senyum jekk,, semua nye pon kembang. sedih aa! :(
rArA~b3rry said…
2 larhh...mmg ade rs nk g sana pon since my roomate now kat hostel nie pon org sabah, die tnjk pict2 kat sana, mmg nmpk cam bez jerr...full of nature environment.. bez2!! maybe will go next time!! ^_^
Nurfatin Liyana said…
rara ; pergi jgn tak pergii,, syiokk !

Popular Posts