a b c d e f - F. A. T. I. N

Assalamualaikum. :)




Memandangkan tajuk pada hari ini berkaitan dgn abjad, anda2 tdk perlu gusar. Saya bkn lah cikgu yg ditugaskan utk mengajar abc di sini ye,, tidak sama sekali. Malah, ini adalah entri pengubat rindu. Sape yg rindu sape itu kite pikirkan kemudian je laa. Yg penting, i miss u bloggie ! Muahhmuahhh!








Actually, takde ckp ape pon aa. Cume, yaa i know, dah lame tak ber-blog-ing. My bad, tawu ! -___-. Mase asek tak izinkan aa, sory! >.< Bukak je blog, bace jugak ape yg korg updet, tp blog aku tak ter-updet2. Malang bkn? -,-







Ouhhh yaaaaa,,, cume nak share bnde2 yg best ckitt. Kalo nak ckp pasal produk Safi Balqis Perfect 10 tuhh, mcm da basi. Sbb semua org pon da  tawu kann,, yaa produk itu baguihh laa. So far aku gune alhamdulillah laa. Ghupenye, si kulit nak produk yg berpatutan, baru aku tawu heheh. And yes, ade org tegur aku pakai ape, bkn sbb makin putih! Bukan yee, tp mcm da ok. Dulu muke aku mcm terok gak aa, smpi mcm nak bungkus jee pakai sokkaba bia org tak nmpk. Then aku buat aa lubang kat sokkaba uh utk mata. Stylo kan? Korg leh imagine tak ? HAHAHA ;DD






For the first trying, takde aa aku beli semua produk dye wehh. Tak tak. Aku beli ape yg patot aa mcm TONER, KRIM KECANTIKAN ngan dye punye KRIM PELEMBAP MALAM atau mosturizer aa. So far best! Pencuci muke still gune neutrogena, sgtsgtsgt best !! Dah bertahun pong gune. Cume senanye aku alah sket nak gune2 mosturezer bagai nihh, aku amik jln singkat, gune malam punye mosturezer jadi aa. Ehh bleh ke ckp amik jln singkat? Hehee.





Ini lahh dyeee.. kite pakai yg toner, mosturezer ngan krim kecantikan uhh ;D



Ade satu ag bnde best aku nak share. Dis week, i starting using bloop compact powder, mmg pueh hati ! Bedak dye mcm kedap taww, kire takdenye kesan2 bedak bagai nihh. Best! Kalo dulu aku anti-cermin, skang laen. Asek nak tgk muke aku. Bkn sbb pasan cantik wehh, bkn ! Tp sbb kesan dy mcm memuaskan hati giteww.. Glowing u'olls glowing. Kalo korg nak try leh laa dptkan kat butik2 bloop cosmetic tuu. Tak mahal sgt laa, sedang2 aje, mmg kene dgn bajet. Bloop cosmetic semua comel2 taww, geram!



Penat aa meng-google jmpe nie jek..Sory taww. Kite pakai warne merah tuuuu,,, compact powder dye. Best u'olls best :))




Sekian sahaja entri kali ini. Jage diri, minum air putih bebanyak yee,,, muahh! 



Terimakaseh kerana sudi membaca, xoxo

Comments

nurulSYAFIKA. said…
safi balqis bagus eh?

thanks sbb share hikhik
Nurfatin Liyana said…
kite pon baru try awk, hehee so far ok laaa. ;))
bloop tu how much? takut tak mampu je pulak nanti sebab kita kan baru habis sekolah, takda duet -____-
Nurfatin Liyana said…
bloop tu rm48. :)) heheee. kumpul duet ye yg, heeee ;)
penyisir rambut said…
wow..
tak pnah dgr lak bloop tu...
Nurfatin Liyana said…
apesal name comel? HEHEEE... ;p best taww bloop. :)
EJA said…
yeah..thanks bagi info..nanti eja cuba..
Anonymous said…
TINGKATKAN TRAFFIC ANDA.SERTAI KAMI DI FACEBLOG. BERTEMAKAN PINK FACEBOOK.[ http://the-faceblog.blogspot.com ]
aten syg.yg bloop tu kt mn erk ade?mmndangkn mybllne aku da nk hbs,leh gk aku usha2 bloop tu.khms ni aku g kL.:)
Nurfatin Liyana said…
eja ; ok dear ! :)

anon ; maseh ! :)


mek syg ; alaaa byk kot, kat sogo ade, latest fahrenheit ! sunway pon ade :))
Nurfatin Liyana said…
eja ; ok dear ! :)

anon ; maseh ! :)


mek syg ; alaaa byk kot, kat sogo ade, latest fahrenheit ! sunway pon ade :))
Nurfatin Liyana said…
eja ; ok dear ! :)

anon ; maseh ! :)


mek syg ; alaaa byk kot, kat sogo ade, latest fahrenheit ! sunway pon ade :))
tengs syg 4 ur infrmtion.:)
rini aku grk g kl.ehee.nk cri bloop.eheee

Popular Posts