nak mintak TOLONG CKETTTTTT bleh?

Assalamualaikum :')



Hye! Kite updet ari nih, hehe. Rajin. Tp ini entri berbaur meminta bantuan aa. Harap ade insan yg sudi menolong seikhlas hati hendaknya, saya budak baru belajar lah katekan. Tp kalo takde ape ag aku mmpu buat. Ikhtiar sdri aa jawabnye. Ini bkn entri sedih2 laaa,, mari kita lihat senarai2 bantuan ape yg aku nak mntak tolong skang. Keterlaluan ke aku mntak bantuan nih ekk,, tu pon kalo ade org sudi BACE n TOLONG aa, hehee.




1. Tolong ajar aku cemane nak letak link twitter kat blog leh takk? Especially yg tweet update tuhh. Aku ade try aa tp tak jd pong! Tatawu knp. Bleh tak tolong gtawu care beserta langkah2 yg patot di ambil tok buat bnde alah nie bleh tak? Spt skema je ayat aku. Takpe laa, mst ckgu BM aku bangga dgn cara aku mnta bantuan, ;p





2. Tolong undi aku kalo aku lepas masuk AF nti blehhhhhhhhhh?? At least smpi mggu ke lapan jadi aa, kot smpi final mmg aku syg korg lebih laa wa ckp lu. Tp lex jap, tolong jgn marah aku sbb yg nih aku tipu. Wakakaa. Aku byk kali audition tp audition sendirian berhad je aa kat bilik atau karoke2. hehee. Aku penah berangan kot2 time karoke ade org muzik dgr sore aku lantas offer jd artis dye, HAHAAHA. Oiii ini bkn mntak tolong. Sory bro.!





3. Tolong aku doakan aku Ok menjalani intebiu esok ye ye? Intebiu je laa pon...doakan bleh? Mudah2an berjalan lancar n ade rezeki disitu. AMIN. haaa cpt aminkan! hehehe.Kalo laa bkn rezeki disitu, pasti ada rezeki di tmpt laen bkn? Doakan ada rezeki utk aku ye ye? Masehhhhhhhh :')






4. Yg ini penting ckit. Tolong kasi smgt kat aku supaya rajin updet belog buleh tak, heeee. Korg jgn lupe aw tggalkan link. Senang aku nak terjah korg dgn rase konfiden nanti. Cis. Nak BW pon kene ade konfiden skang nih. Yelaaaa blog awk tak popular mcm kome, sape aje nak bacenyee,, ye dak? ^__^





5. Tolong ingatkan aku yg aku harus DIET lagi senanye. Ehh tp aku dah suke berat yg skang nih, mcm balance gitu. hehee.Tp DIET itu wajib. -_____-




Hye! Name saye Nurfatin Liyana.Name blogger saye Ouhh Liyana *ehh mcm segan aa nak sebut blogger heee* TOLONG TOLONG TOLONG TOLONG TOLONG lah kite yee. Tolong kene ade 5 kali aa kan aku mntak tolong 5 bnde heeee :') p/s : ini pic lame sbb tu nmpk kurus, wakaaka ;D



Do take care of urself ok. Pssst aku nak join contest yg Cik Epal promote tu leh takkkk? >.< Ok bye!  



p/s : tolong maafkan aku sbb buat entri pndek spt mahu tak mahu aje hehehee.



Terimakaseh kerana sudi membaca, xoxo

Comments

fatynadia said…
eh lawa la!

nama pun dah ala-ala fatin liyana blogger famous tu hehe
Mr Laici said…
wahuhu.. leh tolong baca je lah ehh.. (><)

Entry Terbaru: Blog Lucah Di Gb!!!!
Nurfatin Liyana said…
name jee same awak, heeee. ;p
Nurfatin Liyana said…
mr laici, HAHA terima kaseh gak laa kann, ;p

Popular Posts