exhausted & facial spray/mist

Assalamualaikum. :')




1 2 3 4 5 hari. Lebih kurang laa 5 hari cmtu tak updet blog. Tp rasenye mcm lebih dr 5 hari jek aa. Abaikan lahh. Hehe. Last week sgt2 penat but fun buat saya. Pertama kali dlm hidup. Pertama kali. Tak perlu nak ungkap satu2 laa kat sini. Rase betol2 nak kongsi kat sini but i cant. Sory :(




Thank yg utk ini. Ini apa? Ini aqua face mist from etude house. juga warna hijau. Nmpk tak ?? semua tentang kehijauan dlm ini gmbr ye rakan2. :')



Ok, before saya guna face mist nih,  saya guna evian facial spray jekk. Utk ape? Perlu ke bazir duet beli bende alah nie semua? Anda nak tawu utk ape?? Kerana ini :


  1. Menyegarkan muka anda.
  2. Membuat mekap anda jadi cantik.
  3. Meng-glowkan muka.
  4. Blend ur make up.
  5. Refresh kan muka.
  6. Segar.
  7. Bleh hilangkan ngantok. 
  8. Ok tu jee sb semua ayat mcm di ulang2, tehehehe ;DD 


Evian facial spray berbaloi2 sbb murah kott than etude house punye face mist. Cume, etude house ade jenis2 dye laa, ade utk kulit berminyak, ade utk lembap kan, n ade yg mengandungi vitamin. N of course, i amek yg kulit berminyak. hehehe. Ade bau2 wangi ckit aa tp evian facial spray takde bau ape2. Sbb evian facial spray mostly mineral water kot. That y boleh segarkan muka. 


Tp hari ahad yg lepas, saya tergoda dgn etude house punye face mist. Dah lame tergoda sebenarnya, tp tahan nafsu aje sbb duit yg tak bape nak mencukupi. Hehee. So, dah jln2 dgn org ade duit lebih nye, jadi haruslah beli ye kwn2 ! Just grab, then letak je kat kaunter smbil sengih2 dgn harapan dye phm. N yes, he take out his wallet. Muahh. Love u lebihh aa. :)) Baru je nak masuk 4 hari saya guna but i think, evian facial spray lagi freshhhh punya. Mgkin sbb murah, so bile spray tak rase rugi. Hahahaa. Tak mcm etude house punye, berhati2 sungguh saya spray ke muka. Alaa2 gaya spray perfume, gitu lahh! 


Ini evian facial spray !

Kalau anda2 rasa nak tahu lebih about dis product, klik fb dye nihhh EVIAN . Saya dah like pon, puas hati sbb fresh amatt. Rupenye produk nihh dah terkenal amat di Amerika. Di kalangan artis pon ramai gune. Ohh, produk nie boleh didapati di guardian/watson. Komfem ade punyaaa. Tak rugi. Ehh japp, yg etude house punye pon ok. Sbb ade 3 pilihan. Harga Rm39.90. Yg evian punya tak igt harge tp tak mahal mcm etude laa. Due2 pon okey. Bezanye, mgkin dari segi packaging dan bau. Itu saja. Sekian, take care. Salam. :')




p/s ; i will miss that memories ever. :))  



Terimakaseh kerana sudi membaca, xoxo

Comments

BAKAWALI said…
NANA TAK PANDAI MAKEUP2 NI....HEHEH
KLAU MAKE UP PUN, SIMPLE2 JE...
Nurfatin Liyana said…
sama laa, kite pon mekap simple BUT nice laa, heeeehehh ;)
maseh aten,manyak bg info..nnti aku blnje ais krim erk.:)
Nurfatin Liyana said…
no biggie syg! muahhh ! nak eskremm paling mahal taw >.<
Nurfatin Liyana said…
no biggie syg! muahhh ! nak eskremm paling mahal taw >.<
Anonymous said…
Great cry and little wool.
Mummy Siti said…
ok x pakai evian ni....saya baru dapat dapat from mamil...takut nak guna...
Nurfatin Liyana said…
mummy siti : ok sbb dy meng-freshkan muka tawww n blend ur make up too ! heee ;))
Anonymous said…
I try cari kat guardian tapi tak ada

Popular Posts