i got u...INNER NECK !

Assalamualaikum anda2 ;)


Hye! hehehe. Lame kan tak updet? Kdg2 sayu gak tgk keadaan blog nie, dgn tak updet nye, humm. Nasib lah. Dpt tuan yg ntah pahape mmg cmni aa. Ouhh ya. Mmg tak dpt ag nk updet pasal umrah laa, so so so sorrryy. Sbb kan, gmbr2 pong kite tak transfer dlm lptop ag, adehh adehh. Teruk pangai kan? My bad, -___-





Takpe lah, akan di updet jugak. Percayalah! Skrg ini mahu updet pasal INNER NECK kegilaan gadis bertudung masa kini. Selama nie org jual kat tenet je, n caj mahal. N now, FYI , dah jual dah dkt area KL ! Suke suke suke. N siap dgn pelbagai warna lagi taww. But, for da festime, beli warna hitam aja. Senang nak match dgn semua warna, kan? Plus, anak yg syria tu pon dah melambak2, cukup2 lah. Harta bnde kalo tersimpan jek dorg akn nanges sbb kite tak gune. Wallahualam. Harap2 takde lah aku dgr sore tangisan yg pelik2. Ok yg tu seram! 







Baru je beli td senanye, dah gayekan dpn cermin dah. Heee. N n yes, sgt selesa. Bleh laa pasni buat gaye mcm Hana Tajima kan, ehh Hana Tajima pki ke bnde tu? Yg pnting best laa. Ke mmg semua org dah ade, aku yg baru beli nih? Ahh gasakkkk yg penting ade. Kan kan ? Tak saba nak pki ehehe. Takyah gune pin pon tape. Tp skg aku plik, apesal simple sgt je hasil nye? Ke mmg direka utk org2 yg malas pki brooch? Ape aku merepek skg? Takpe takpe, nnti aku hasilkan dgn gaya yg kemas dan rapi tak ubah spt Wardina Safiyyah.




Nahh amik laa hasil POSING nihh.ayu laa konon? see dat? simple kan kan kan?



apesal? ohhh muka pucat? atau buruk? atau...nmpk letih? yaaa baru balik keje time nihh. Tros capai beg plastik n testing laa ape lagi. Yaaa itu jubah, hehe. Dari Mekah. Yaa pakai jubah pegi opis hari nie. Sgt cool ! Heheh. Pasni leh pakai ag, ngeee. Ok lahh, nak tgk Maharaja Lawak. Undilah peserta pilihan dgn bakat yg bersinar, k bye! :D



p/s : L A P A R =((



Terimakaseh kerana sudi membaca, xoxo

Comments

Mun said…
amboi..habis osing dye..:P
sharifahzakiah said…
kita pon tengah cari inner tu. huhuhu
akq ateyn ! kat s'ban besepah lha inner neck neyy ! :)) meyh dtg s'ban ! murah je !
syeika said…
tembam syg.nnti kite jmpe u pkai bnde ni erk,nk tgk.:)
Nurfatin Liyana said…
mun : nie baru ckit. kihkih ;p
Nurfatin Liyana said…
cik ross ; sweet laa mcm awk ;)
Nurfatin Liyana said…
sharifahzakiah ; ade nih kt kl byk niee, mehhh cni mehh ;p

farah ; haaa yeke?? sobbbbbss ! sedih+malu !
Nurfatin Liyana said…
syeika ; alaaaa malu! heehe

Popular Posts