just want to share

Assalamualaikum!




Welll. Malaysia hari ini pasti tersgt heboh dgn berita BERSIH yg berlangsung 9/7/2011 hinggakan ada yg menghembuskan nafas terakhir di dalam perhimpunan ini. Takziah kpd Allayarham Baharudin. But, siyesly aku tanak ckp ape2 pon. Sbb aku bkn org politik. Cume, setiap rakyat ada hak masing2 utk bersuara. Same goes to me. Aku bersuara tru blog je laa huhu *poyo*


  • Jgn mudah terpedaya dgn media (boleh tp search jugak laa kat tenet)
  • Jgn mudah percaya selagi anda tidak melihat dgn mata kepala sdri (alahh mcm laa aku tgk ! fine, aku pon tak tgk but world nowadays guys, come on. u still have INTERNET to find the right n tye laa kengkawan, pakcik2, makcik2, tye ckit ape kate mereka)
  • Jgn dgr dari sebelah pihak aje. ( cube dgr dari dua2 pihak n NILAIKAN dgn mata hati anda)
  • Jgn mudah melenting kalo ade org cube protes kenyataan anda ( kalo anda rasa anda betol, prove it guys! )
  • JGN LUPA GUNAKAN MATI HATA ANDA YG TIDAK PERNAH BUTA


Ok. Takbleh ckp byk nti ade yg bahan sana sini. Tp blog aku tak popular so tak risau sgt ahh. Ehh tp kene risau takut kene serang. Ok, check dis blog http://cursingmalay.blogspot.com/ out!Its really open ur mind. Kalo tak open gak jgn tye aku sbb bile aku bace im just like "uwaaaaa...." haaa cmtu. Tp betol gak aa ape mamat nie ckp, jgn dgr sebelah pihak n jgn jadi bodoh sombong. Aku sygkan tmpt tumpahnya darah aku. Series syg. Cume ye lahh aku tak layak ckp bebanyak memandangkan faktor usia aku yg mmg masih mentah dan masih byk ilmu perlu aku tuntut. So, perjuangan aku baru bermula....



                                                 just want to share.




Terimakaseh kerana sudi membaca, xoxo

Comments

Honey Daa said…
sedih tgk video ni, plg sedih yg isteri berpurdah tu nangis tgk suami di trbaring kt ats jln. kaki mcm patah x silap lah. hmm teruk btul. =,=
Nurfatin Liyana said…
tu lah. mana tah hilang pertimbangan sbg manusia tataw laaa.

aiyoyooo
cik xeyrah said…
i am agree with you! :)
CIK FERRA AWW said…
TERUK BETUL ORG KENA PKUL. BUT POLICE HAVE TO DO THAT THINGS. THEIR JOB KAN. TAKKAN MAHU LARANG PULAK
Nurfatin Liyana said…
@cik xeyrah : TQ TQ eheheheh :))
Nurfatin Liyana said…
@cik ferra : haah betol. itu tugas mereka tp tak perlu sekejam itu. kalo buat kat haiwan pon kite sedih tgk ini kan pula sesama manusia.

ngee

tq for dropping by =)
Nurfatin Liyana said…
@cik ferra : haah betol. itu tugas mereka tp tak perlu sekejam itu. kalo buat kat haiwan pon kite sedih tgk ini kan pula sesama manusia.

ngee

tq for dropping by =)
Amirah Suhana said…
Miwa xsure la pasal ni tp apa yg bole miwa ckp, sebagai manusia kita kena ade sifat perikemanusiaan tu...jgn kejam sgt camtu.iisshhh
Nurfatin Liyana said…
@amirah Suhana ; yes dear. agreed ! =)

Popular Posts