praktikal yg sudah tamat

hye u all. ngat tak aku penah cter pasal praktikal life aku dulu ? Alaa, yg aku kate busan nak mampos tuhh, ok, skg sudah tamat pon LI nyee. Waa, siyes rndu nak keje loo. Sama mereka juga aku rindu. Uhuk2, poyo kan,, department last aku LI uh, ade wat laa ckit2 jamuan tok i n membe i yg turut LI kt cni. Kirenye, aku kenal dye kat cni ahh, before nih, aku tak kenal pon dye. Heee. Fiza name dye, dak UUM. Tp dye atas dr aku, dye degree, dy 23 tahun, tp ,,, aku ketggian aku lebih ckit ahh dr dye. Hiks ! Sory kak pijaa ! :)


Actually, pasal jamuan uh kan, yg sbnr2nye, itu jamuan raya jekk, ahaa. Tp mase tu, 2nd week terakhir aku LI, kire jamuan tok aku gak ahh. Sumer masak sdri je, mcm2 they all masak taww. Ade spageti, ade lemang, kuah kacang, kari daging with pulut, salad yg giler pedas (1st time kot aku mkn salad pedas), ade roti jala, (ouhh sedap), lontong n pelbagai laa. Hee. Aku n kak fiza lagi handal, bwk kek taww ! Tp kan,, tp, we all beli jek, senang ! Kui3. Chocolate fudge by secret recipe. Ngehehehe. Abes taww nok. They all siap ckp, susah2 aje, da la mahal. Naseb bek la aku share duit ngn k.pija kann,, eheee. Jamuan tuh ari jumaat, tok department we all je, esoknye, ofis lakk wat jamuan raye besar2an kt Restoran Melayu. Ouhh sgt byk pilihan! Aku takpat explore sumer tmpt mknn kt ctu, even itu niat 1st aku. Sedih ! :(

N skg, sumer da tggl kenangan je laa, aku pon da abes LI. Ouhh dowg sumer suh aku anta resume kt ctu, mane tawu kalo2 ade rezeki kan. Bos, kasi up gaji bleh? Hehehe. Aku just bg kad buatan aku sdri jek bg kat staff. Tp tak semua laa, penat kot! Nihh pon kak pija tolong, kat kad tuhh ade laa nme aku n kak pija, leh la wat penanda buku kan, ahaks !Anyway, thanks a lot for all warga Koperasi Tentera KL. Jasa u all i kenang smpi bile2, nti2 i cter pasal u all kt cucu2 i okehh. Muahxx ! xoxox.


Sgt menyelerakan yee kek itu. Mulenye, nak chocolate indulgence, tp sume kek uhh da ade org reserve, sebal tau nggak !


Takyah cri aku. Yg debab uh aku laa. Arghh !


Makwan yg tersgt laa sporting n baek ! :))


With kak tiqa. Dy dulu pon LI kt cni ;)


Anak ini sgt aktif taww. syamir. ;))


Kak pija bersama anaknye. ahaks ! bkn2 ! anak staff. comel kan? mintak culik !



Nie lahh ratu koperasi, aww, kak fara :)


p/s : pic tak byk, sumer kat kamera kak pija, lupe ohh lupe. aahh. nie je yg ade, heee. peace :)








Comments

ISs said…
nak taye cawangan mna?

Popular Posts