gare2 promoter sombong!

Assalamualaikum n hye2! Chat ke anda2 sekalian? Dah shoping? Saye dah, penat ah. Hehehe. Ade bau2 takbur nihh. -_-. Sory ter-mengada. Terr ok, bkn diri aku yg sbenar tuh. Wahahaha. Today kan, aku berjalan2 cari barang ag dgn dak2 kecik. Tak bape nak kecik ah due2 pon dah setel PMR. Due2 pon masih bujang n available. Wakakakaa. Ouhh hari neh we'alls g midvalley jek. Senang ckit. Plus we all nek ktm jek, takde kete ag cam korg, T____T


Many things jugak lah aku beli, like brg2 wanita. Tentulah kan sbb aku pon wanita. Wanita sejati bkn tiruan! Dari bnde2 kecik sampai lah besar. Haa satu mende yg gua tak puas hati en, aku pegi dekat satu kedai kecantikan nih, malas ah nak nyatekan, nanti dituduh memburukkan pulak, plus kene saman juta2 even aku ratus pon tak sampai neh dlm bank! T____T . Persetankan itu semua, yg gua geram, asal dye taknak lyn gua? Nak kate ade org laen, aku jek yg SUDI bertandang kat ctu. Ekaw nak tahu apo kato eh, haa cmni ;

aku : Miss, yg nih, sesuai ke utk i ?
Miss poyo : Ouhh utk kulit u, i sarankan yg nihh. Lagi smooth utk kulit u.
aku : Ouhhh yg niee... 
Miss : (menanti respons aku..)
aku : alaa miss, i nak yg tu laaa, (smbil menunjuk bedak yg len), packaging ag lawa..heee.
Miss : kan i kate, kulit u sesuai yg nih! 
aku : (menahan geram).. Kalo yg nih? ( tunjuk yg laen)
miss ; tak boleh! Yg itu je sesuai utk u !! 


Watt?? Smpi cmni ko lyn den? Apo kaw pikir den nih takdo duet ko?? Mase tu terase mcm nak sgt cukur kening miss uh sampai licin! Ape salahnye ko promote produk2 ko sambil terangkan satu persatu? Mmg patot cmtu pon en? Ade ke org yg berpuas hati kalo cmni layanan dorg? Ouhh mybe lyn kat aku jek kot cmtu, sbb aku nih mgkin ala2 takde duet bg dye! Lastly, niat aku yg dah terpendam lame nak beli bedak kat ctu terpadam! Tak jadik ah, gile sebal aku. Biarlah, many product is better than ur product. Even kaw dtg dr korea ke, china ke, london ke, layanan paling penting! Ingat tuhh. Kali ke2 dah kene  tp di tempat laen2 la n bangse yg same, tettt! :)

Marah2 jugak, gambar gua kasi upload! Wheeu! 


Sebelom kuar, haruslah bergambar2 dulu >.<

Nih laaa dak kecik, FANA :)

Peace yaww peace. Ok muke saye mmg bulat ! >.<

Hah amek kaw muko bongkak den kasik! Tehehhe :D

Dak kecik 1 dan 2, due2 single * i think laa* Kiri shirah, kanan fana. Pilih pilih. :))

Cube teke ini ape? cepat. I kasik gule2 nano.

Taraaaa!! Ini lahh dye, papa bear, somel2 lahhh, geram!

Siyes mcm nak bwk lari je menatang nihh !

OMG!! OMG!! Comel comel >.<

Yg nihh mmg da pikir nak bwk balik umah daa, tp gua kan naek ktm, nnti org2 kate gua belagak lak! Wakakaka. Plus, ade pak guard lalu time uh. -_-







N today kan best aw, kite beli riben2 somel byk, omey2 aww. Ok lah, next time story ag. Tata =))


Terimakaseh kerana sudi membaca, xoxo

Comments

besarnya teddy bear..kat ne 2??? nk peluk gak.. :(
Nurfatin Liyana said…
dkt midvalley! smlm nak gomol2 tp semue usha panas jekk, wakakaka. jum pegi peluk ag :)
cik bubu said…
wehhhhh comel lah reben kat kepale tu..;P
Nurfatin Liyana said…
hehe. meh beli byk2 jumm! ;)

Popular Posts