M A A F !

Hye n assalamualaikum !


Maaf! Sejak due menjak nih, smgt utk menulis ttbe jatuh merudum. Betol2 tataw nak tulis ape, plus my blog nie pon da anggap mcm my second diary daa. Tak terpikir lak ade org nak bace ke, ehehe. Kalo ade, maseh laa byk2 ye. Sory la awak2 terpaksa menanggung segala bnde2 merepek dlm ini blog, almaklum laa, penulis tak bertauliah mmg cmni. 


So that, nnti dah ade topik best i karang aa balik. Skang kalo korg korek sdri palotak aku pong, mesti korg sndri tawu yg mmg tgh empty giler dahh otak aku nih. Si kosong! Mcm watak dlm citer lawak kampus tuhh. Tapi ttbe ari nih gagahkan jugak utk menulis, bia blog aku nmpk ade citer even mmg takdak cerita sebenaqnya. Hehehe. Ampun sekali lagi ye. TAPI, even aku nih tak menulis, aku usha taw blog korg, aku bace taww! Cume kekadang tataw nak komen apa, angpa semua jgn marah aihh. Aku mmg salu kdg2 tak tinggalkan jejak, pasai aku mmg pemalu orgnya. Tp ade jugak aku ckp "HYE".. Ok ape dr tkde. Hehee. Takkan aku nak ckp, "aku bace taw blog korg,mmuahh" Haa takyah kot.


Ok laa, kalo ade sesape yg bace blog si kosong nie ha, tggalkan laa jejak korg, nnti insyaAllah aku jln2 punye kat sane. Kdg2 aku teros tekan FOLLOW lagi, aku mmg baek, sekian timaseh. HAHA. Betapa untung nye jejalan kat blog aku, tros aku follow bai, tnpe meminta balasan apa2. Heheee. Skang nie mmg gua pusing aa, dgn takde kejenye lagi, adoy laa. Knp dunia pekerjaan kejam padaku? Knp? Haa knp? Sob! T____T


Kdg2 en aku terpikir, alangkah heaven nye hidop nie en kalo hari2 hanye berjalan saja tanpa memikirkan bnde laen n duit sentiasa masuk. Best kan? Skang ckp skang sape taknak? Huh. Mesti semua nak punye kann, ade jln senang, amek je. Eh ok laa, sudah byk merepek di sini. So, yg dah follow, masehh aw byk2, ade mase komen2 laa ye, appreciate it. Take care readers, tata. :')


p/s ; ampun jugak sbb aku join geng blog pink tuhh tp tak penah buat segmen, ampunnn pengelola T_____T


Terimakaseh kerana sudi membaca, xoxo

Comments

Nurfatin Liyana said…
knp wow?? SOB ! T____T
BLADE EDGE said…
salam...

saya just blogwalking. baru tahu pasal blog ni.

anyway kalo ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

happy blogging :-D

regards,
BLADE EDGE
Nurfatin Liyana said…
maseh, kalo sudi follow laa. maseh skali lagi, :)

ade mase akan jelajah, dun worry :')
salam

biarpun blog diary ke 2 dia tetap berharga :)
Nurfatin Liyana said…
syira aka sepatu hijau ;

betol2, setuju ! :')
AIMAN said…
mai la jenguk blog baru sy nanti :P
Nurfatin Liyana said…
aiman ; ok, follow skali kalo i baek, hehe. jmput follow saya :)

Popular Posts