model ? errr tak layak kot...

Hye2 n assalamualaikum!

Entri kali nih bukanlah sesuatu yg penting pon. Dan entri ini jugak bukanlah hendak menggembar-gemburkan yg aku tolak satu tawaran menjadi model kelas atasan, tidak u'olls, tidak! Tp just nak bgtawu yg aku skg mmg dah jadi model! Caye tak caye tak? Ok bagus tak caye sbb itu mmg khabar angin yg tidak berasas sama sekali plus merepek! Even teringin sebenarnye, wahahaha. Len laa korg pecaye yg aku nih penyanyi, tu baru betol! Tehehehe.


Dahulu kala, korg2 mesti ade mespes en? Tipu ah kalo takde, jgn buat2 lupe ingatan eh, tak baek taw korg! Mengamok tom tuhh. Kenal tom? Bukan tom yam mahupon tom n jerry, tp tom pengasas mespes aka MYSPACE! Haa igt tak igt tak? Jgn nak wat garu2 pale. Ok dah, zaman2 mespes dulu, ade gak laa org offer suh aku jd model. Dlm hati aku berkate, apakah org ini sekadar mahu berguraw ataupon teringin nak mkn sup selipar? Wakakaka. Aku yg booolat n chat nih dye offer. Ouhh lupe, zaman mespes aku kurus ag, wakakaka. Betol ah tak tipu. Tolong a pecaye wehh. Cume sejak due menjak nie jek makin menjadi sihatnye even aku ade batuk2 ckit. Tehehehe. =D


Berbalik pade model td en, dah tentu2 korg tgh gelak en? Minah nie ghupe pon takdak, badan pon cutting tak nampak, ada hati sungguh nak jd model naa, model beras buleh laa! Mst ade ckp cmtu en? Ok laa fine. Gua terima n redha jek a org nak ckp ape, asalkan hati gua senang. Ehh senang ke? Tak a bese2 jek. Asek kene himpit ngan masalah je yaww. Penat dan rimas! Ehh tp kan, starting zaman fb nih, ade sorg laa ajak aku photoshoot. Sorg la, tak mcm korg, berpuluh2 org. Wahahaha. Tp jgn mintak a hasil photoshoot uh sbbnye aku tak pegi pon. Gile ah menjatuhkan maruah jek, aku takde ghupe, caye ah. Aku taknak kasik org yg offer uh menyesal lantasan kene marah ngn bos dowg. HAHA. Skg aku jd model utk tatapan diri sndiri jek u'olls, ag puas hati. Wakakakaka. 


Sampai sini je entry merepek saye, yg tgh bace tuh mmg anda sweet giler sbb sudi bace entri merepek n megarut nih. Satu pesanan, tonjolkan bakat anda. Jgn biarkan misteri menyelubungi anda. =)


Ini zaman2 mespes, muke sesuci lebaran kannn?



Ini bukti ketidak layakan saye. Muke boolat amat! Mgkin buleh jadi model telur barangkali, same bulatnye. Wakakaka.







psst, jadi model tuh mcm best kan? even just a photoshoot model. Am i rite? Ok tata lovely readers :)


Terimakaseh kerana sudi membaca, xoxo

Comments

cik EPAL said…
comel je tengok =)
Nurfatin Liyana said…
cik epal ag comel plusplus! weewiitt ;))
shimazulkifli said…
ala ada jugak org ajak jadi model..kita nie tada pun..sob sob..eh sama lah muka kita boolat mcm bola..hakhak
Nurfatin Liyana said…
yg ajak tuh rabun, tehehe. yaa kdg2 org keliru tgk i, adakah i bola atau bola yg dibalut2 letak reben? wahahahaah. ;D
athiea said…
tak salah kot jadi model u dri sndiri..
rmi je ske tgk pix u..
Nurfatin Liyana said…
jadi model family laa, up sket! tehehe. ramai? sape je? takde la awk, hiks! ;p
Nurfatin Liyana said…
ape yg ok tuhh en.ahmad endo? tehehehe.

Popular Posts