mood gua emo skang !

Hye n assalamualaikum! 


Baru je td aku post pasal senyum2, tp kan tp, gare2 fb, mood gua tros emo! Dah aa smlm mmg ade org yg cantekkk punye serang hendap gua smbil sipu2 malu. Ape igt aku suke aa? Ari nih bertubi2 lak kene serang. Bro, lu kene phm, gua pon ade pasaan bai. Kan gua dah ckp, gua cpt merajuk? Igt tak? Gi carik past entry skangg kalo tak tawu! Aduhh, da mcm nak tercabut keypad lappy nih gua tekan2. LOSER aa aku!


Sory ah. Aku just nak nasehat, kalo ko cantik, ko hensem, tak bermakna aa kan ko bleh kecik2 kan org len ikot suke hati ko kan? Kau pon bkn perfect mane der. TEMBUN je aku tgk. Fine aa fine. Eh ade org bace ke nih? Maaf, ini entry berbaur kemarahan. Api kemarahan semakin menyala skang. Tggu mase nak terbakar jer. Skang bleh aa prepare nak panggil bomba ke, eh tp aku sarankan takyah aa panggil bomba. Panggil hincik yayang saye je aa bleh? Kehkehkeh. Bleh dye banje saye mkn sampai kenyang ag, yeayy!


Ok nak nasihat ag. Anda2 sekalian, kalo nak berguraw ke ape ke dgn kwn, tlg aa jgn nak kaitkan dgn ape2 keburukan dye. Fine aa aku ngaku aku pon ade keburukan. Stended aa, setiap org pon mmg ade kebaikan ngan keburukan kan? Nobody perfect! Nabi Muhammad SAW pon ade, beliau tdk reti mmbace sehingga lah beliau belajar. So skang, anybody tell me ade tak org yg lahir2 kat dunia nih tros perfect? Kalo perfect mane pon tp takde otak, tak gune kan kan kan? Jgn sbb perfect, sesuka hati nak sakitkan hati org, pikir balik aa kalo korg kat tmpt tuh kan? SAKIT atau SERONOK?


Ape pon, mintak maaf aa kalo ade sesape yg terase bile bace entri nih. Siyesly, takde niat aa nak buat korg terase. Tp takpe aa, kite yg dpt pahala kan kalo org kutuk2 kite? Am i right? Satu ag, aku ghase, aku mmg betol2 sehabes baek jage hati org tp aku pelik, np org tak bleh nak jage walau ckit pon hati kite? Chill aten chill... Apepon, timaseh kat hincik yayang even aku byk keburukan, dye sudi timer. Even kdg2 mulut dye pedas gak, tp hati gua cpt je chill. Teheheh. Sbb ape? Sbb  he prove to me that  he take me as i am. Mybe sbb org kate, cinte punye pasal kot. =,=


Aku amek balik gambar bepop! Sbb dye cm marah je nie en. 

Bye2 readers. Igt eh, jgn bangge dgn ape yg kite ade, kite tak PERFECT. Tawu? Take care jugak taww. Tawu? Hehehe. Skang cpt buat aku senyum balik. :)


p/s : already miss hincik yayang. T__T. smoge dye selamat smpi ke destinasi.  amin.


Terimakaseh kerana sudi membaca, xoxo

Comments

mne said…
mood akk skrg ni macam mood ekmal haritu . bengang gilaa !
Nurfatin Liyana said…
alan ; takdak kena mengenaaaaa -,-



mal ; kan kan? tell me how to chill now. =,=
mne said…
pergi amek air sembahyang :D kan kan ? nnt tenang je hati :))

Popular Posts