doakan saye, ye ?

Assalamualaikum :)



Hye n morning peeps. Ini entri ringkas sahaje. Psst, kalo mak aku tawu aku ngah on9 kompem haru! Ok smbung balik tulis laju2. P.long saye pon dah dlm perjalanan, nak amek kami semua gerak klia. Tawu kan klia? Hehhe. 


Sebentar lagi, ktorang akan terbang ke sabah. Alaa sabah je pon, still in Malaysia laaa. Tp, tetap naek flight kan, so, saye nak mntak kalian doakan kami sekeluarge selamat pergi n balik ye? Jgn risau, semua org dpt ole2 nnti. Gambar2 percuma dari saye,, ok? hahahahahaa. Ckp pasal ole2 kite dah blurr nih nak beli ape, takkan nak bwk balik tgn kosong plak,, ermmm hopefully igt aa nak beli tok dorg, wakaakkaa.


Hope jugak, takde brg2 yg tggl nnti. Dah malas nih nak pikir baju2 ape nak kene bwk lagi, mlm td pack baju last minute. Ouhh saye mmg cmtu....dah dpt bebelan mak haa baru kelam kabut kann,, -_____- Sedihh aa pangai cmni. Belom g umrah ag nihhhhhhh. Tolong doakan Nurfatin Liyana nie berubah ye? >.<


Sgt ringkas bkn? Sbb saye mahu bersiap, tak mahu di bebel lagi! Cukup laa setakat ini. Maaf sbb lmbt jejak balik blog walking korg, siyes, bz sgt. Balik keje tros cari katil. Sgt empuk katil nie rasenye bile saye dah stat keje. Ehh tp tdo mmg best ! Mlm2 skang saye tdo sgt2 la awal. Maaf ye, insyaAllah ade mase saye jejak balik. Skang pon komen2 dah kurg sbb dorg majok kot, hurmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Tp bile tgk visitors, alhamdulillah ade ag. :)


Ok readers, take care. papai. muahhhmuahh ! :')













Nak ckp nieeee, saye dah insaf beli on9 shopping. T.T. n sory, pic nie terokkk sbb muke saye terokkkkk, kan? ok sedih ! bye



Terimakaseh kerana sudi membaca, xoxo

Comments

penyejuk hati said…
pic tu comel jer..anyway, smoga cik liyana slmat pergi and balik yer..jgn lupa snap pic bnyak2 k!
sayanggg!!!ko tetap comel,jgn dk mgarut.k??
kim slm mak ayh ko,t8 cre tau..
aku syg ko sgt2...
Nurfatin Liyana said…
penyejuk hati ; eheeee. maseh awk! ok nnti kite amek gmba byk2 tok awk ;p


mek syg ; mmuahhhmmuahhhh!!! jage diri taww, syg awk jugakkkkk :)

Popular Posts