u'olls !

Assalamualaikum people. :)




Hey u'olls. Watcha doin? Sihat? Da mkn? Mndi? Da topup? G topup nnti nak kol pkwe/mkwe korg senang. Blogkuuu! Maaf lame tak updet. Bile tgk org len gigih updet siyes i rase tercabar u'olls sbb mereka rajin benau sedangkan i ibarat melukut di tepi gantang jek. Taip pon mcm dah slow jek. Kesian i u'olls kesian sgt ! -___- Ahaa dah alang2 nak ckp, kalo ade pkataan yg tersalah eje tuh maap lah ye, well,,, typing pon mcm terketar2 jek. Tp i bkn parkinson u'olls, BUKAN !


Entri kali nih pon idok le penting mane u'olls tp rase mcm nak tulis je semua bnde selit dlm ini entri. Bisa bkn? Ok, stakat nie keje ok aje, mcm bese. Pencarian keje tetap masih diteruskan. Doakan ade rezeki i ye u'olls? Ahaa td kan belek2 enset ttbe ternmpk laa pic lame time praktikal. Ok nah tgk !


Kihkih! Jgn gelak kan aw u'olls. HAHA. *abaikan kalo nmpk ape2 di muke* -____-


Well, tgh takde keje mmg gtuw le jadinye. Yg penting muncung ttp muncung. Kalo dah pose muncung pon gaye gini, skang u'olls imagine aa kalo tgh majok cemane tahap keMUNCUNGan tuhh. Siyes, i salu kene bahan sbb salu nau muncung kalo masam muke ke, majok ke. Actually muncung tuh dy otomatik aa padahal mne de muncung! Tp org tegur kalo i majok kannn,, siap leh gantung hanger! Keji laa. HAHA. I benci laa u'olls, benci !


Ok next, nak tye u'olls dah join ke faceblog tuhh? I belom laa u'olls, eheee. Tp i loikeeee the pink kaler u'olls ! Yg dah tu kann, cecite ckit best ke tak. Cecite cecite ! ( skang mmg tgh demam hantu kak limah okay, semua dialog gua da hafal! kalo ade pertandingan menulis skrip mengikut cerita mmg gua menang, tak kasi can! )


Ermmm ape lagi ek u'olls... Ahaaa i nak share satu lagu best nihh. Buat org2 yg tgh hangat bercinta mungkin sesuai bagi u'olls2 semua laaa i think. U'olls dah dgr ke belom ekk? Belom ke dah? Ermmmm u'olls amik laa layan sendiri. I suke amat sama liriknyaaa! :')




Next ! New song dari ST12. erkkk tp u'olls ntah2 da dgr kot? Ok takpeeee,, amik laaaa. Lirik sedih. Ohh actually, i kann,, suke meng-amati lirik laa. Eheee. Ade gak aa angan2 nak tulis lirik lagu sdri. Haa agak2 sape yg perlukan khidmat penulis lirik tak bertauliah, cari laa i ! :p Nahhhhhhhhhhhhh


Ahaaa yg nihh mmg special i kasi u'olls lirik!


Ok u'olls i tawu u'olls nak ckp peee,, semua lagu jiran ya,, MAAF. Minat sbb time dgr best aaaa. Lirik dye pon best. Mane de niat perkauman ke ape laa, i masih warga MALAYSIA forever bebehh. Ok ttbe, hahaha. 
U'olls layan je lahh ye.


U'olls !!! I teringin la nak buat vLog i sdri tp i segannnnnnn. Tak perlu kot. Ok lahh, jage diri, jaga makan minum kurangkan air berkarbonat. Papai !




*jadi tak ala2 gedik? 
*maaf jika ia meng-annoying kan anda semua. T________T


Ok tercicir! Yg nie kompem sedih dan sayu dan sedih dan sayu kembali.Tak penah layan citer dye tp salu layan lagu jek, heeee. bye!



Terimakaseh kerana sudi membaca, xoxo

Comments

EJA said…
besh lagu ni..eja suka..wink2!
Nurfatin Liyana said…
best kann,, heeeeeee ;))
cik EPAL said…
lagu ST12 semua best! =)
Nurfatin Liyana said…
cik epalllllllllllllllll!

HAAH KAN KAN? SYAHDU JE DENGAR :)

Popular Posts