memohon maaf dari jauh

Assalamualaikum dann..ohh ya masih pagi, selamat pagi semua :)




*amat pelik rasenye tulis blog pagi diwaktu opis time* huuuu. Amat bahagia sbb cuti. Dan alhamdulillah, jika tiada aral melintang, esok saya sekeluarga akan berangkat menunaikan umrah. Jadi, hari ini dah stat cuti until 5th of june. Yeayyy suka suka ! ;D




So people, kalo korg dah bace tajuk pon mesti paham kan apa tujuan entri kali nie? Tujuan? Asal ayat mcm BM fail sedangkan A? Urmmm abaikan. Motif entri. Ya! Lebih tepat bukan? Motif dan tujuan sama atau tidak? Knp knp perlu blurrr pepagi cmni? Puan Roshaliza ckgu BM aku dulu ajar aku perfect. Errr SELAMAT HARI GURU cikgu. i labb u ! Muahh !






Merepek dan aku mmg takleh dipisahkan, begitu juga kerepek. Hehehehe. Ok, siyes. (buat muke siyes). Disini, saya, Nurfatin Liyana Binti Zainal Ariffin ingin menyusun sepuluh jari(bkn sebelas mcm Hrithik Roshan ok), meminta maaf jika saya ada terkasar bahasa, terguriskan hati anda2, terbuat anda terasa kecik hati atau tacing sepanjang anda membaca di blog saya. ( ade pembace ke -__- ) . Ouhh ya, maaf jika saya terlupa utk mem-blogwalking anda semua. Bkn sengaja, bz amatt. Maaf yaa. Sobbb sobbb.






Satu lagi, doakan pemergian saya ye, selamat pergi dan pulang ke tanah airku Malaysia! Nti kalo i rajin, i updet belog tentang umrah yaa, sbb takut tak smpt snap picca je. Maklum, kawalan ketat. Hurmmm taktawu nak ckp cmne sbb saye pon belom pegi. Ini yg pertama kali. Dan yg paling membuat saya rasa bertuah, saya akan berangkat pada hari khamis, dan smpi di sana malam jumaat. Ustaz ade ckp, khamis mlm jumaat sgt2 afdhal utk memohon ampun juga memohon hajat dari Allah SWT di sana nti. Ouhh ya, sebelum lupa, saya akan terus buat tawaf sbb saya terus ke Makkah. Selepas lapan hari di sana, insyaAllah akan melawat Madinah pula. ;)







Sebut tentang Madinah, Tuhan saje yg tawu mcm mane ghasenye hati nih. Tak sabar sgt nak melawat makam Nabi Muhammad SAW juga rakan2 beliau. Nak masuk Raudhah. Mudah2 an kami2 (golongan wanita) ini ada rezeki utk itu. Sbb wanita ada waktu2 ziarah yg tertentu. Dan for u man, sgt2 beruntung kerana tiada limit waktu ziarah. Bile2 nak pon boleh!  Tahniah wahai sang lelaki ! (-__-)







Ermmm itu saja lah ye. 0-0 lahh tawww. Heee. Bukan ape, kita tak tawu apa bakal terjadi, mgkin Tuhan tarik nyawa aku di sana ke,, sapa tawu kan? Besides that, org2 terpilih saja yg meninggal di sana. Org2 yg beruntung.! Especially di Madinah, tempat makam Nabi! Kesayangan Nabi. Sgt beruntung! Jadi semua, semoga berjumpa lagi ye ye. Wassalam. (^____^)   *mood sebak*





Gambar terakhir mungkin. Ouhhh. *that hp since 2008 yawn n still using it as my second hp! love u sony!*




Terimakaseh kerana sudi membaca, xoxo

Comments

Anonymous said…
tahniah
sharifahzakiah said…
semoga selamat pergi dan selamat balik ye fatin liyana :) doakan sy jugak di sana ^^
Nurfatin Liyana said…
terimakasih sharifah zakiah ! insyaAllah ;)
IFA Athirah said…
xpe.kami paham anda busy.muehehe http://www.geekintherainbow.blogspot.com/
Nurfatin Liyana said…
alhamdulillah! anda mengerti. uhukkkk ;pp
syeika said…
ingt aku dlm doamu..:)

Popular Posts