salam untuk semua :')

Assalamualaikum, =)









30mei hari tuh saya selamat smpi Mesia. So, kalo korg yg dah bace my entri before mesti tawu kan yg akk pegi umrah? hehehe. Nak tawu tak, mase nak balik kan,, bile nak boarding tuhh kite nanges kott. Huhuu. Sayu sgt nak tinggalkan Tanah Suci. Tuhan je tawu. Mudah2 an ade rezeki pegi sana lagi. Bile dah pegi skali, rase nak pegi lagi byk2 kali. 






N saya ade idea. Dari travel tmpt2 yg takde faedah, bek kmpul duet pegi sane lagi. Tak rugi wooo. hheehe. Senanye skang not in mood nak updet pasal umrah tu. My bad, so so so sorrry. Cume nak tye khabar korg je, heehee. N rndu nak menaip senanye. Kehkeh.





Mmg taknak bebel byk. Jadi, tggu lah next entri ke insyaAllah updet pasal umrah. Semuanya bergantung pada tema dan syarat ye anak2. Heeeeee. Esok stat keje balik. *down* Doakan semua yg baik2 ye. Ya Allah. Kuatkanlah smgt ku !






Nahhhh amik 1 pic buat syarat. Hak hak. 






p/s : terpandang buku umrah, air mata menitis lagi. Ya Allah, titipkan salam rinduku buat Masjidilharam dan kaabah, serta Masjid Nabawi dan raudhah. Tuhan je yg tawu mcm mane rasa rindu ini. :((








Terimakaseh kerana sudi membaca, xoxo

Comments

erm,saat paling sedih time nk blk tu.sayu je rasa.insyaAllah satu hari nnti kita akn smpai lg kt sana.:')
Nurfatin Liyana said…
betollllllllll. sayu sgtt. insyaAllah, dgn izin Tuhan. yg, ko masuk unikl ek? cmne nak apply? ;p
syeika said…
yup dear.kte da msj2 da bout dis.:)
Nurfatin Liyana said…
hamzah ian ; alhamdulillah :))
Bigdaddyz said…
comel betul unta2 tu...hek3
Raji and Yeen said…
subhanAllah untungnya dpt melihat kaabah dan masjidilharam..
sharifahzakiah said…
Ya Allah seronoknya dapat peluang ke sana. Sy pun nak g jugak laa. emm
Nurfatin Liyana said…
raji n sharifahzakiah ; pasni korg pulakk insyaAllah :))

Popular Posts