kenapa dgn HARI JADI ?

Assalamualaikum.



Hari ini 3 nov. Hari ini bkn besday aku. Hehe. Ntah pape betol opening. -__-. Besday aku baru je lepas. Baru tak baru sgt laa dlm 25 Oktober hari tu. Auwww sudah genap __ __ ! Haaa teke laa umur aku bape cer teka! Sapa betol aku bagi gula2 cpt laa ! ;p Ya Allah Ya Tuhanku, panjangkanlah umurku dan murahkan lah rezekiku. Amin! Hepy belated besday patennn ! :DD



Hari ini besday kak sue. Kak sue nie staff opis aku. Hari nie besday yg ke bape tah. Tapi yg pasti sudah menjangkau 40 ke atas laa hewhew. Siap ade surprise ok utk dia. Yg pegang kek utk surprise tu plak husben die.Paling takbleh blah, ktorg tahan dia okayy kat mesin fotostat. Tanye apa yg patot yg takdak kene mgene lgsg! Haahaha. Then die tiup lilin pastu muahh kat husben die auwwwww suweetttt gilerrrrrrrrrrrrrrr! Akan tetapi, aku puasa hari ni. Jadinye, masa diorg mkn kek, aku ambil posisi jauh skit dari mereka. Baru tak bergelora sgt jiwa aku. Bkn aku je pose, ade geng taw! So masa dorg harok gelak2 kat blkg aku borak2 ngan zati! Kan aku dah ckp aku kuat borak. Nasib kau laa zati kene layan aku hahaha. Lastly, dpt jugak kek bungkus utk i bawak balik yeayy!




Talking about birthday, mesti semua org ngidam nak tiup lilin kat kek tu kan kan? Persoalannya, perlukah disambut?? Fine aa, aku tak deny laa mmg aku pon ada pasaan gtu. Tp harus pasrah dan redha sbb parents aku bkn jenis nak beli kek bagai then padam lampu konon takde letrik n jerit "SEPRAIIISSSSS" ohh tdk laa. Even penah bangan nak ghase cenggitu kahkah. Tp alhamdulillah dah rase mase time study dulu. Tq for all my girls! Best besday memory ever... Cara parents aku, dorg akan wish. Pada aku wish tu tanda ingatan. Then bwk laa aku banje mkn. Haaa gtu jek. Hadiah? Ohh yg itu ikut kemampuan laa. Kalo parents aku tak kasik time besday pon, time lain2 dorg akan bagi. Asalkan hadiah ye dak? 




Salunye kalau nak sambut pon, mesti beli kek skali ngan sdare2 yg seangkatan bulan Oktober gak. Baru laa ade geng en! Plus parents pon pandai gak pikir kalau smbt skali ramai2 kurang sikit kos pengeluaran utk belanja2 nie kahkah! Then baru rasa mcm best sbb sambut ramai2 ngan sedara! Sambut kat kampung is the best! Hewhewhew. Ini tahun lepasnye celebrate nah klik link ini hek hek hek masa tu mcm kurus dan bulat je. Cmne tu? Gasak lahh.



Sebenaqnya, pada aku laa kan, kalo la org wish walaupon hanya dua patah perkataan like HAPPY BIRTHDAY pon aku dah terharu inikan dua tiga lapan perkataan. Speechless tawu sbb org igt! Especially besfren! Dah lamanye tak celebrate ngan kwn. Dulu time stdy salu sambut ramai2 je ngan kawan. Ahh rinduuuuuuuu gilerrr stdy timeeeee dolu! 



Disebabkan entri nie pasal HARI JADI kan so aku nak sajikan laa skit kek. Gambar kek je laa. Hehehe. Comel jee kek kek nie. 


Rainbow cake. Terliur tak ?

Ade sape2 nak bagi kek nie tak kat aku?  Ngidam nie.

COOL !! apple gtuuu auwww


Ok lah. Pada sapa2 yg ingin menghantar kek2 di atas kat aku boleh emel sini atenliyana@yahoo.com (facepalm). Hahahahaa. Dah alang2 kan, so aku nak wish happy besday utk semua n May Allah bless u in ever single things u do ya? Till then. Assalamualaikum ;)



Terimakaseh kerana sudi membaca, xoxo

Comments

nazirulhazwan~ said…
Wo wo.siyes birthday 25oktober?same weh.boleh geng.hehe
wah, besday kamu dah lepas.. takpe2, nanti bitau awal-awal.. boleh sambut skali ngan Naz kat Kepsi.. hehe.. anyway salam kenal.. jmput ke blog sy :)
ChengCheng said…
25 oct ? hihi smela bday kte :)
ChengCheng said…
bday 25oct ye? smela kite hihi :)
cik ziqa said…
wahhhh. bule buatkan 1. coming soon bufday ~ hahahah

Popular Posts